2009-12-31

Sandra Hansson läsarnas favorit till Bohusläningens guldmedalj


Det blev Sandra Hansson som överlägset fick de flesta rösterna i Uddevallablogens enkät om vem som kommer att få Bohusläningens guldmedalj. Hon fick 57 % av rösterna medan tvåan Mattias Carlsson fick 16 %.

Nu fick vi ju ändå inte reda på vem som får medaljen eftersom Bohusläningen för första gången sedan medaljen instiftades 1943 inte tillkännagav pristagaren i direkt anslutning till årets slut. Nej i stället kommer det att ske vid idrottsgalan den 12 februari 2010.

Idrottsgalan 2010 är ett initiativ från Uddevalla Näringsliv för att skapa en aktivitet med fokus på näringsliv och idrott i Uddevalla kommun. Vid galan kommer Folkets pris att utdelas. En jury kommer att utse fem kandidater som allmänheten sedan kan rösta på. Förra året hölls galan för första gången och priset då gick till Filip Thuresson.

Det är naturligtvis Idrottsgalan som tjänar på arrangemanget då det finns två pristagare att kora. Hoppas bara att det blir den idrottsintresserade allmänhetens röster som fäller utslaget och inte organiserade klubbomröstningar. //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar