2009-12-02

Kropps herr - Önnered 25 - 29 (15 - 13)

I första halvleken av kvällens match mot tabelltrean Önnered spelade Kropps riktigt stabilt och bra. Kropps gick följdriktigt till halvtidsvila i ledning 15 - 13.
Men andra halvleken hade knappt börjat förrän Önnered lade in ytterligare en växel och då tappade Kropps spelet. Framförallt gjordes massor av tekniska fel. Och kantavsluten lyste med sin frånvaro nästan hela matchen. Och tänk så många chanser Kropps hade att kontra, men när det inte fanns någon på topp så stannade spelet istället av.
Anders Svernling fick pris som bäste man i hemmalaget men jag hade inte protesterat om Joakim Eriksson med sina åtta mål hade fått det priset.
Den 19 december är det lilla julafton för den handbollsintresserade. Då blir det en dubbel i Agnebergshallen. Kropps damer möter Kärra kl 15 och Kropps herrar möter Hallby kl 17. //