2009-06-25

Skolgatan 8 med Malin Rönnerhags ögon

(Teckningar Malin Rönnerhag)
Insänt av Sven Alm:
"Hej!

Jag undervisar på två olika arkitekturkurser på teknikprogrammet. I Arkitektur A i årskurs 2 läser vi arkitekturhistoria. Jag brukar ha en uppgift där eleverna får beskriva någon av Uddevallas intressanta byggnader och har en del bra teckningar av olika hus. Jag skickar några bilder från Skolgatan 8, som jag lovade dig för länge sedan. Det skulle vara roligt att presentera fler hus på din blogg om du tycker att det är intressant.

Hälsningar Sven
"
Vad kul att unga studerande inspireras av byggnader i Uddevalla. Vi ser verkligen fram emot fler sådana här alster. Läs vad jag tidigare skrivit om Skolgatan 8, där jag till hösten har bott i 20 år. //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar