2009-06-02

Enkät om EU-valet på söndag

Hur kommer det att gå i EU-valet på söndag? Lägg din röst i enkäten längst upp till höger här på Uddevallabloggen. Du är givetvis anonym då du lägger din röst och du kan bara rösta en gång från samma dator.

Kanske ger enkäten en fingervisning om hur det går i valet?

Enkäten stängs samtidigt med vallokalerna på söndag. //

6 kommentarer:

 1. Om någon undrar varför F! (Feministiskt initiativ) saknas så upptäckte jag det först sedan röstningen startat och då var det för sent. Det retar mig förstås eftersom jag verkligen försökte tänka igenom så att alla partier fanns med i enkäten. Kanske det trots allt inte har så stor betydelse för resultatet?

  SvaraRadera
 2. Det enda Du kan göra efter en sådan dundertabbe är att avsluta enkäten och börja på nytt med en riktig uppställning!
  (Jag har visserligen lyckats rösta två gånger, så resultatet har ju ingen betydelse.)
  Det intressanta är inte enkätresultatet, utan VARFÖR du kunde glömma F! ....... /J

  SvaraRadera
 3. Jag har kollat igen. Det går inte att rösta 2 ggr från samma IP-adress. Man kan visserlige rösta annorlunda än första gången men då flyttar man bara sin röst till det andra partiet. Ökar på ett ställe men minskar på ett annat.
  Ja hur kunde jag glömma F!? Särskilt inte efter att Gudrun Schyman i egen hög person uppvaktade mig på Kungsgatan. Antagligen har partiet inte lyckats göra några större avtryck hos mig. Har ingen annan förklaring. Enkäten ligger kvar.

  SvaraRadera
 4. Tror inte F! på listan skulle göra varken till eller från. Det går utmärkt utan.

  SvaraRadera
 5. ...synnerligen intressant resultat så här långt. Antyder det månne vilka vi är som regelbundet gästar denna utmärkta blogg. Eller gäller ordspråket - sådan herre sådan hund, eller måhända - ingen rök utan eld. Bra initiativ i vart fall även om det var synd att vi inte fick en indikation på om man skulle våga rösta på F!. Jag befarar annars en bortkastad röst?

  SvaraRadera
 6. Över 50% av rösterna på PP låter skrämmande tycker jag. Får verkligen hoppas att det inte är representativt för Sverige. Tänk om PP skulle få majoritet i ett framtida riksdagsval utan att ha gett svar på vad de vill med miljöpolitik, ekonomisk politik, flyktingpolitik mm. Vad som helst skulle kunna hända. Tydligen finns det många som tycker det är värt det bara man får stjäla så mycket man orkar.

  SvaraRadera