2009-06-28

Landbadet mars 2009


Insänt av Jan Aronsson:
"Hej Mr "G"

Klart att Landbadet ska vara kvar, men som du skriver, synd att en del alltid ska roa sig med att förstöra.

Tog en bild i vintras på det du säjer med fastfrusna möbler.

Jan""

3 kommentarer:

 1. Kan man anta att det är samma personer som gjort detta, som också håller på och saboterar längs strandpromenaden? Det retar mig i alla fall till vansinne

  SvaraRadera
 2. Ang framtida stängning.
  Ja det är konstigt att en så stor kommun inte kan hålla med ett friluftsbad. Var på resa i Norge förra veckan i en liten kommun som heter Årdal med totalt 6200 invånare har dom haft gratis utebad med 28graders temperat vatten 50 x 25m bassäng 2 vattenkanor, plaskbad för barnen sedan 1950 talet. Men i år införde dom inträde 40 för vuxna o 20 för barn för att ha råd med badvakter.
  Detta sköt av det lokala fotbollslaget o man betalar i kiosken. Samt man har ytterligare en bassäng i Årdalstangen (i samma kommun) med 25m längd den också 28grader tempererad. Var F-N gör kommunen av våra skattepengar?
  Lägg ut Blåkulla på upphandling så vi får ett bättre företagsmässigt styre!
  Landbadet drar också turister det är inte bara Uddevallabor där. Det är inte bara "träbron" som drar folk hit, Barnfamiljer måste också ha en pärla på sommaren. Nä fixa en inkoppling på "Din" värmepump o låt föreningslivet i Uddevalla driva badet på sommaren o tjäna på inträdet!

  Alla barn spelar inte boll tänk på det Blåkulla.

  SvaraRadera
 3. OK, ska fundera på det.

  MVH,
  Blåkulla

  SvaraRadera