2009-04-16

Hur är ditt förtroende för NU-sjukvården?

Säg vad du tycker i enkäten längst upp till höger.

Ulf G säger så här:
"...personalen har jag stort förtroende för. Däremot är jag mycket besviken på politikerna som på det sätt som de skött sin del av ansvaret drar skam över demokratin. Redan när BB flyttades ifrågasatte jag Trollhättepolitikerna i nu-sjukvården och deras plan att även lägga beslag på akuten och fick bara förakt till svar. Ett akutsjukhus mitt i stan vid det stora stråket mellan Norge och Göteborg ersätts med ett som ligger långt in i landet och uppe i skogen dessutom. Ni hör väl själva hur uppenbart det är att Uddevalla förlorade en maktkamp och nu är det patienterna från hela Bohuslän som får betala priset."

Och så här säger Jan Th. Munkedal:
"En fullständigt ointressant/felaktig fråga !! Du måste skilja på själva "sjukvården" (med behandlingar, läkare o.dyl.) och organisationen. Ditt och tidningarnas "drev" mot NU-sjukhusens organisation kommer säkert att påverka svaren på Din fråga som ju är mycket mera omfattande.Utan "NU-sjukvården" hade jag för flera år sedan lämnat denna jord." //

2 kommentarer:

 1. ...personalen har jag stort förtroende för. Däremot är jag mycket besviken på politikerna som på det sätt som de skött sin del av ansvaret drar skam över demokratin. Redan när BB flyttades ifrågasatte jag Trollhättepolitikerna i nu-sjukvården och deras plan att även lägga beslag på akuten och fick bara förakt till svar. Ett akutsjukhus mitt i stan vid det stora stråket mellan Norge och Göteborg ersätts med ett som ligger långt in i landet och uppe i skogen dessutom. Ni hör väl själva hur uppenbart det är att Uddevalla förlorade en maktkamp och nu är det patienterna från hela Bohuslän som får betala priset.

  SvaraRadera
 2. En fullständigt ointressant/felaktig fråga !!
  Du måste skilja på själva "sjukvården" (med behandlingar, läkare o.dyl.) och organisationen.
  Ditt och tidningarnas "drev" mot NU-sjukhusens organisation kommer säkert att påverka svaren på Din fråga som ju är mycket mera omfattande.
  Utan "NU-sjukvården" hade jag för flera år sedan lämnat denna jord.
  /Jan Th., Munkedal

  SvaraRadera