2008-08-31

Besvikna badortsarrangörer


I morse då arrangörerna av årets badortsdagar anlände till Gustafsberg var parkeringen där de bilburna besökarna skulle parkera redan fullbelagd av ett annat arrangemang, oklart vad..

Det hela blev förstås inte så lyckat eftersom vägen till själva badorten var avstängd för trafik och besökarna var hänvisade just till ovanstående parkering.

Kanske var det därför som det var ganska glest med besökare på badortsdagarna i dag?

Vad det var för verksamhet som ägde rum på ängarna intill bilparkeringen är okänt. Det lär ha varit något med hundar. Det går i vart fall inte att hitta något om evenemanget i de olika kalendrarna som finns tillgängliga på nätet.

Bohusläns museum, Gustafsbergsstiftelsen och Herman Zetterbergs stiftelse har lagt ned åtskilliga resurser för att genomföra badortsdagarna. Därför får ju sådant här bara inte inträffa!

För övrigt var det ett evenemang redan igår på parkeringsplatsen. Det inkräktade dock inte så särskilt mycket på badortsdagarna.

Fakta i målet är att Kultur och Fritid, Uddevalla kommun, sedan länge arrenderar området av Gustafsbergsstiftelsen.//

1 kommentar:

  1. Svenska Spaniel och Retriever Klubben arrangerade sin utställning i helgen ute på Gustafsberg så vitt jag vet. Men det har också varit planerat i år och dar så vitt jag vet.

    Jag trodde att det var så att badortsdagarna och SSRK utställningen var planerat ihop för att dra ut så mycket folk som möjligt till Gustafsberg.

    Tyvärr hann jag varken till Badortsdagarna eller hundutställningen.

    SvaraRadera