2008-08-20

Stadsvandring med Lena Sandell


Det blir ingen stadsvandring med undertecknad i kväll. Jag gjorde en praktfull saltomortal i slänten nedanför Skolhuset på Gustafsberg för en stund sedan. Stukade alltså foten rejält så därför måste jag ställa in.

Dock är det ju så att ytterligare en stadsvandring med Lena Sandell är planerad ikväll. Hennes börjar kl 1800 och är på engelska. MEN, om det inte kommer några engelsktalande till henne så går hon över till Bohusläns museum och startar den vandring som jag tänkt genomföra.

Har just fått bekräftat av Lena att hon tar vandringen. Start kl 1830 vid museet således. (Och foten blir mer och mer blå).//

3 kommentarer:

 1. Krya på dig! Må du inte bli stukad för evigt...
  -loa

  SvaraRadera
 2. Kanke dags att göra en trappa;-) Brukar vara så med slänter man genar över, där borde varit en trapp.
  Linda och högläge rekommenderas!

  SvaraRadera
 3. I dag är det mycket svullet, men jag tar mig till jobbet. Nej, den genvägen skall jag förstås inte gå mer. Och nu är det både lindat, smärtstillande och högläge som gäller.

  SvaraRadera