2008-08-30

Uddevallaregattan


På väg till Badortsdagarna vid 12-tiden i dag möttes jag av denna fantastiskt vackra vy. Det är SS Viken Ägirs Uddevallaregattan som pågår och här är man i färd med att runda Lillön.//

2 kommentarer:

  1. Kul att Du fångade vyn. Vi fick fina seglingar. Rundningen av Lillön motiverades bla av aktiviteten på Gustavsberg. Ibland blir vinden alltför instabil och ojämn i Bodelebukten men i går var förhållande väldigt bra. Hälsningar från en av båtarna på bild.

    SvaraRadera
  2. Hej Dan!
    Ja det var verkligen ett skådespel utöver det vanliga. Jag tvärnitade uppe vid minnesplattan vid Hästepallarna och klev ur bilen. Där stod redan ett ungt par på cykel och var hänförda över det de såg. Även från Gustafsberg såg jag senare regattan, lika hänförande. Jag har fler bilder i fullformat så om du vill ha kan jag mejla dem till dig. Då måste du förstås mejla mig så att jag får din mejladress.

    SvaraRadera