2011-07-01

Att bo centralt

.
Vi börjar ana hur det är att bo centralt.Bild från igår kväll. Nåja, så ser det väl inte ut så ofta.  /

4 kommentarer:

 1. Hoppas att du har treglasfönster mot gatan. Fulla kroggäster väsnas nog mer än tåget.

  SvaraRadera
 2. Tror iofs många avundas dig att bo så Gunnar! Uddevallahem ställer säkert upp med en evakueringslägenhet på Dalaberg, Hovhult eller Tureborg, om du vill bo där vi vanliga dödliga hamnar vid en eventuell evakuering! Numera evakuerar de faktiskt inte ens sina hyresgäster när de t.ex stamrenoverar utan man förväntas bo kvar i eländet.
  Ja, jag är avundsjuk, men jag är ju svensk?;)
  Ser fram emot fler trevliga inlägg i din blogg!
  Hälsningar
  /Trogen läsare

  SvaraRadera
 3. Du slipper ju nu allt oväsen från järnvägen som du tidigare stördes av.

  SvaraRadera
 4. Tycker det ser härligt ut med mängder av glada Uddevallabor i alla åldrar som samlas och har trevligt tillsammans. Bilden från Nattsudd i torsdags. Det är ju liv och rörelse och glada miner man vill se i en stadskärna.

  Det nyrenoverade Rådhuset, Hasselbackshuset och statyn är ingen dum utsikt heller. Däremot vore det en bra idé att rusta upp Kungshusets fula nuna. De husen du blickar ut från är också mycket fina.

  Däremot kan det bli en del väsen från kroggäster på sen kväll och natt. Bodde själv på Kungsgatan en tid och det var ganska högljutt. Nu när det nyss genomförts en förlängd öppettid på krogarnas uteserveringar´, hoppas jag att det inte ska bli mer väsen nattetid. Då bör man ompröva det beslutet.

  Ser fram emot en fika på Rådhuscaféet eller Leijas café snart då!

  Mvh
  Kent V.

  SvaraRadera