2011-07-08

Dramatisk telefonsupport

Efter mer än en veckas bråk med Telia, där jag flera gånger blivit förpassad till nya köer med långa väntetider, nådde jag äntligen framgång i dag. I vår nya lägenhet är det trådlöst bredband som gäller och det har varit stört omöjligt att komma till en kunnig support.

I dag ringde jag till slut Telias premiumsupport och det borde jag gjort från början. Jag fick visserligen betala för det men det fanns en maxgräns på 299 kr. Supportteknikern tog helt enkelt över min dator och löste problemet.

Men det blev ganska dramatiskt från början. Fem minuter in i samtalet hör jag prat och upprörda röster i bakgrunden. Teknikern jag pratar med säger: "Ursäkta om jag är lite distraherad men det är skottlossning utanför fönstret här".

Han fortsätter dock något distraherad med att lösa mina problem medan hans kolleger skriker åt varandra i bakgrunden.

Jag frågar honom var han är och han svarar i Gårda, Göteborg. Det visar sig att ett växlingskontor och en guldsmedsbutik vid Friggagatan blir rånade och rånarna skjuter skarpt inne i guldsmedsbutiken. Det är detta Teliasupporten hör och förmodligen ser.

Hur som helst är jag denne yngling tacksam för att han äntligen kan lösa problemet med mitt trådlösa bredband. Nja, riktigt löst är det ännu inte då jag i morgon måste införskaffa en bättre antenn till min stationära dator.

Du kan läsa om rånet genom att klicka HÄR!!  //

8 kommentarer:

 1. Herregud!!!inte hndra på att han blev lite OFF....

  SvaraRadera
 2. Privat pensionerad läkare2011-07-09 00:15

  ... JO, men det är sant att TELIA supporten inte är de skarpaste knivarna i lådan. Lång väntan och som om jag satte min 10 -åring på jobbet.

  Naturligtvis skulle man - om man har kundansvar - satt de som kan i första ledet....

  Men du vet hur det är ..... bl.a. i NU sjukvården - först sjukvårdsupplysningen, sedan väntan ambulans (säga samma sak), möta sköterska i luckan på akuten, sitta och vänta. komma in på rum, vänta på läkare, sändas på undersökning, vänta svar, vänta svar på min ansvarige doktor, fundera .....

  Men det är klart och det skulle jag gärna GÄRNA göra - btala 200 mer och få tid idag privat.

  Men så billigt kan det väl ej vara - JO - så billigt är det att träffa en specialist utöver VGRs taxa. Jag sände själv en patient helt utanför FK och jag blev förstummad.

  I offentligheten tar vi 300 kronor (jag vet ej) med privat tar de 500 och då gör de en cystoskopi direkt - jag måste OP-anmäla mina (=300 pix extra)..

  MAKALÖST !

  SvaraRadera
 3. Håller med Maggan!

  SvaraRadera
 4. Välkommen till det nya Sverige Gunnar. Mord, våldtäckter, rån och skottlossningar är en del av det nya liberala mångkulturella Sverige. Det är ett samhälle i förfall vi ser.

  SvaraRadera
 5. Lasse! Innan du kritiserar "det nya mångkulturella Sverige" Tycker jag att du skall lära dig behärska din egen kultur, där ingår väl att kunna stava???

  SvaraRadera
 6. Håller med Lasse!Det var ett invandrargäng som sköt när Gunnar satt i telefon.Gängkrig, mord, rån och våldtäckter är vardag i Göteborg. Rösta
  på Sverigedemokraterna i nästa val om ni vill ha förändring!

  SvaraRadera
 7. Är det så att man inom sd inte kan stava? Eller är Lasse och anonym samma person eftersom ni stavar fel på samma ord?

  SvaraRadera
 8. Att man inom sd har svårt för stavning är inte konstigt deras politik drar till sig mindre begåvade människor...

  SvaraRadera