2011-07-05

Konserttips Uddevalla kyrka

1 kommentar:

 1. Det är inte annat än att man skäms inför patienter ibland, vi som jobbar på vårdavdelningarna och inte längre kan ge den goda vård vi tidigare gav.

  Att våra patienter väntat många, många timmar innan de ens kommer upp till oss på avdelningen är skamligt. Det är cheferna som bestämmer, inte vi på golvet men det är vi på golvet som drabbas av detta omänskliga sätt att driva sjukhus på. Patienterna får inte rätt och värdig vård längre! Patienterna blir rädda för att ringa på klockan om de behöver hjälp för att de ser hur mycket personalen har att göra pga nedskärningar och överbeläggningar. Vi har dragit ned på så gott som halva personal styrkan men patienterna blir inte färre . . . allt blir bara värre och vi på avdelningarna, akuten osv går på knäna.

  Jag säger det igen - jag skäms ofta för att jobba i Nu-Sjukvården, inför det som Direktör Sten Axelsson gjorde med våra sjukhus! Det är inte rätt, det är ovärdigt mot de som kommer in och är sjuka och mot oss personal som försöker sopa rent efter cheferna!

  Är det normalt att man gråter när man kommer hem ifrån jobbet pga det höga tryck som är på oss Undersköterskor och Sjuksköterskor? Vi kollapsar snart och ingen chef ser och förstår!

  Hälsningar, en trött Undersköterska från Uddevalla Sjukhus.

  SvaraRadera