2010-07-31

Just married - Karin and Lee


(Klicka på bilden för en större version)

Sommartid står bröllopen som "spön i backen" på Gustafsberg. Idag vigdes svenska Karin Kilberg med sin engelsman Lee Ball. Och trots att de senaste dagarna bjudit på regn och åter regn så lyste solen så fint över brudparet då de sa ja till varandra på gräsmattan framför Societetshuset.

Och som brukligt är bor bröllopsgästerna på badhotellet och vandrarhemmet. De engelska inslagen var betydande i denna bröllopsfest. Igår kväll var det förfest i Societetshuset och bröllopsmiddagen avnjuts idag på Gustafsbergs Badrestaurang och säkert fortsätter festligheterna fram över natten i Societetshuset. Karin och Lee är bosatta i London.

Ofta är det två bröllop varje helg på Gustafsberg. Det ena i Societetshuset och det andra i Gustafsbergs badrestaurang. Och ofta har badrestaurangen maten för båda bröllopen. Men de som hyr Societeten bestämmer förstås själva hur de gör med maten.

Den här sommaren var det, som jag berättat tidigare här på Uddevallabloggen, en helg då det inte var något bröllop alls på Gustafsberg. Det var förstås den 19 juni, dvs samma dag som kronprinssessan Victoria gifte sig med sin Daniel.

Och till nästa sommar är redan flera lördagar bokade. Just nu är dock följande lördagar lediga: 21 maj, 25 juni (Midsommardagen), 16 o 30 juli, 10, 17 o 24 september. Det finns också många vardagar lediga.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar