2010-07-15

Personalfest på Kampenhof?


(Klicka på bilden för att se den i ett större format)

Magnus Holmberg skriver:

"Hej!
Tack för en intressant industrihistorisk vandring i centrala Uddevalla.
Min morfar arbetade på Kampenhof på 40-talet och när jag kom hem från den industrihistoriska vandringen kom jag och tänka på att jag har ett gammalt fotografi från en fest med arbetare och personal från Kampenhof. Fotografiet ska, enligt mormor, vara taget i slutet på 40-talet (?1948?) när Kampenhof har någon slags jubileumfest. Vilken?
Jag tror det är taget i folkets park. Jag har också försökt se vad som står på affischerna på väggen men har inte teknologi för att få en tydlig bild.
Kanske kan någon på Uddevallabloggen berätta mer kring detta fotografi?
Vänliga hälsningar/Magnus Holmberg" //

3 kommentarer:

  1. Åh, den här bilden tror jag Ulf G gillar! Här ser man verkligen hur fin och ändamålsenlig Kongressen är. Och vilka frisyrer, vilka underbara klänningar! Men jag undrar vad de tittar på där på scenens vänstra kant. I alla fall inte fotografen.

    SvaraRadera
  2. Är detta verkligen kongressen? Taket ser i vart fall inte ut så idag.

    SvaraRadera