2010-04-14

Nya belysningen på plats

Nu har den nya belysningen från Bodelebäcken fram till vandrarhemmet kommit på plats. Det är Uddevalla kommun som står för fiolerna och man har verkligen bemödat sig om att få fram arnaturer som passar in i miljön. Stort tack!
Jag har inte sett den lysa ännu, men förmodar att allt är klart. Därmed finns det nu belysning hela sträckan från Svenskholmen till Gustafsberg. //

5 kommentarer:

 1. En skam att de bytte armatur från slutet på strandpromenaden till Bodelebäcken!!! Det skulle vart samma som på övriga promenaden för att få ett seriöst och enhetligt intryck!!!!

  SvaraRadera
 2. Skam ?

  Herregud. Kan vi inte någon gång inse och glädjas åt att vi bor i en stad och en kommun som har alla möjligheter.

  Jag är inflyttad och jag tror inte någonstans (arbetat i nio städer/ regioner) att jag mött så mycket jantelag och "varför skall något ändras - jag campade ju i Skeppsviken -63". Det är bara det att ingen campar där längre !!!

  Uddevalla har problem allt från lamptyckare till politiker som försöker klara familjeförsörjningen genom populism och bibeltro.

  Katoliska kyrkan är också bibeltrogen och vi ser alla hur ointelligent argumentation och inskräkthet oftast slår hårdast mot de svaga - dvs de som pedofilerna säger sig försvara.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. SÅ snyggt det blev!Vilket lyft för kvällspromenaderna. Har inte sett sedan det är helt klart men kikade förra veckan då de kommit halva vägen. Nu saknas bara badhytterna....

  SvaraRadera
 5. Snyggt!! Dessa kommer att lysa bättre mot marken än de på övriga
  promenaden.

  SvaraRadera