2010-04-30

I väntrummet på NÄL-akuten

Läs Blogg Bohusläns erfarenheter av väntrummet på NÄL-akuten här. //

5 kommentarer:

 1. Detta torde vara ett tämligen normalt besök på NÄL.

  Stackars personal.

  Och det är denna akut som skall bli bäst i landet 2010!

  Tjena !

  Vi behöver en ordentlig översyn av ledningen i NU sjukvården.Vi kan inte vänta till efter valet - det måste ske NU för att börja återställa människors förtroende. Vi måste ha bort typer som Andren, Spjuth och Axelsson. Läkare som Daneryd, Ekelund Körner, Brokopp och Dolonius kommer automatiskt sluta bara ledningens kompetens ökas.

  Vi måste börja där.

  SvaraRadera
 2. Prson för följelse på hög nivå Men ni är så fega som skriver bara doms namn säg det till domm rakt i ansiktet i ställle tmen ni är ju rädda om era jonn men klaga till chefen kann ju bara bli att ni får sparken men då e ni så båögda o bugga r o niger FY FAN FÖR SÅDAN röv slickare som vänder kappa erfter vinden

  SvaraRadera
 3. Personal i österled2010-05-01 08:19

  Kul att Anonym klagar på anonymiteten.

  Dock, jag kan förstå den eftersom NU ledningen t.o.m. hotat kritiska läkare med offentlig avrättning ( se denna blogg).

  Och något hände när Sten Axelsson kom. Då blev kritiker som Brokopp och Körner plötsligt väldigt för Vård2010 ... Innan var de tydligt emot på medicinska grunder.

  NU styrelsen är nöja och de ser inga problem att på lösa grunder hänga ut personsonal. Den enada gången de reagerat var när deras eget handlande ifrågasattes ( de pekade ut ortopder som följt regelverket. Då beställdes en exter utredning för 500 000 kr för att tvätta ledningen.

  Sesan erbjöd man samma ortopeder att jobba enligt regelverket NU styrelsen kritiserat.

  Snurrigt? Det är NU !

  SvaraRadera
 4. Många intressanta åsikter kommer upp i kommentarrutan på Uddevallabloggen men många poänger försvinner genom att skribenterna inte korrekturläser sina inlägg innan de skickas. Ingen nämnd och ingen glömd...

  BA

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är ytterst oroväckande att när jag försöker komma in på länken till bloggen ifråga får ett meddelande om att sidan är spärrad i nu-sjukvårdens nätverk. (försöket att läsa gjordes från jobbet)

  SvaraRadera