2010-04-06

Rimnershallen - Uddevallas arenabygge

(Klicka på bilderna mer än en gång)

Det var ett tag sedan jag visade bilder på Uddevallas pågående arenabygge - Rimnershallen. Arenabygge förresten, smaka på det ordet! Det har ju fått en mycket negativ klang och då tänker jag framförallt på Vänersborgs skandalomsusade arenabygge. (Projektledaren för det bygget S Anders Larsson (S) sitter för övrigt i NU-sjukvårdens styrelse).

Än så länge har det inte väckts minsta tvivel på att Rimnershallsbygget går enligt plan. Men jag skulle kunna tänka mig att den extremt hårda vintern har farit illa åt arbetena.

Annars har i vart fall jag mycket positiva erfarenheter av hur Fastighetsavdelningen vid Tekniska kontoret sköter sådana här uppgifter. De erfarenheterna kommer från byggandet av Konsthallen Bohusläns museum, där jag satt med i projektgruppen och således var med på alla byggmöten. Fastighetsavdelningen med Jan-Åke Eriksson i spetsen hade järnkoll på hela bygget så där fanns absolut ingen risk att kostnaderna skulle dra iväg.

Jag hoppas att detta bygge sköts på motsvarande sätt. //

1 kommentar:

  1. Imponerande bygge, kul att kommunen satsar på en sån här arena.
    Vad som är mindre kul är att min plats på ståplatsläktaren snart är ett minne blott.
    Jag har suttit och stått på samma planka i många många år. Undra om jag kan få en bit av träplankan som minne.......

    SvaraRadera