2016-07-13

Var låg detta huset?

Den här bilden har jag gått bet på. Jag ställer min förhoppning till Uddevallabloggens läsare att lösa gåtan. Ett hus i en uppförsbacke någonstans i Uddevalla. Jag utgår från att huset inte finns kvar, men jag kanske har fel? Och personerna på bilden kanske känns igen?  //

4 kommentarer:

 1. Hej Gunnar jag tror att det kan vara nuvarande Fjällvägen 62, som tydligen har renoverats nyligen. Jag kommer ihåg hur det såg ut förr, när man gick från Dalaberg och hem till söder.

  Marie

  SvaraRadera
 2. En gissning är att det kan vara Hallbergsgatan på Elseberg. Skulle i så fall vara den gamla delen av Hallbergsgatan ner mot Storgatan. Finns ej kvar idag då den fått lämnat plats för Edingsvägens anlutning till Fjällvägen. Tror att nuvarande Odenvägen vid Spara är en del av gamla Hallbergsgatan. Om jag har rätt så skulle huset legat på höger hand (sett från Spara)en bit upp i uppförsbacken vid Odengatan.
  Kenneth

  SvaraRadera
 3. Kan det vara början på kämpegatan.

  SvaraRadera
 4. Tror att det var Hallbergsgatan 12.
  Ungefär mittemot det huset som man glömde att riva! Det ligger vid återvinningen vid Spara.

  SvaraRadera