2016-07-11

Snart slutpostat på Edingsvägen

1980 invigdes Postens nya lokaler vid Edingsvägen och sedan man flyttade därifrån för några år sedan har man kunnat fortsätta att åka till drive-in-brevlådorna där. Men nu är det slut. Den 29 juli monteras den sista brevlådan ned.

I stället hänvisas man nu till en ny driv-in-brevlåda på Kurverödsleden/Slängom intill Mona-Lisas.  //

6 kommentarer:

 1. På Edingsvägen tömdes den på kvällen - på Slängom kommer man 1000 på förmiddagen, Posten förnekar sig inte. Ett annat exempel som kan nämnas är ett paket som skickade den 4 juli från Borås till Uddevalla. Det har nu varit på väg en vecka och beräknas komma fram den 12 efter att ha varit i Göteborg, mellanlandat i Uddevalla, därefter skickats till Örebro där man nu bestämt sig för att slutligen skicka det till Uddevalla. Jag får se om det kommer eller om det skickas på en ny rundresa... Dessa privatiseringar av de statliga företagen har förvandlat SJ till ett oorganiserat kaos, Posten till en parodi på sig själv och Telia till ett skurkföretag som inte missat ett enda korrumperat ställe att göra affärer med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är exakt samma tömningstider på drive-in Slängom som den nu snart nedlagda drive-in Edingsvägen, dvs vardagar 18 och söndagar 13, enligt lilla lappen på brevlådan ovanför.

   Radera
  2. Av bolagen du nämner är Teliacompany delprivatiserat. Huvudägare är finländska staten 38% och svenska staten elva procent. Andra större ägare är diverse pensionsförvaltare.
   Posten och Post Danmark har bildat Postnord. Ägare svenska staten 60% och danska staten 40%.
   SJ AB ägs till 100% av svenska staten. Så var det med dom privatiseringarna. Nu har du ett faktaunderlag att bygga åsikter på. För att starta en debatt så kan vi spekulera i om tåg och post skulle funka bättre i privat regi. Något för dig att begrunda? Erik Olsson Uddevalla.

   Radera
 2. Kundservicen är historia. Mycket besviken på Posten. Hur kan man behandla oss kunder så här?? På järnvägstationen finns ingen biljettautomat!! Snart stänger väl sista bankkontoret...

  SvaraRadera
 3. Posten! Vart tog mitt brev vägen?? Varför kommer breven så sent?

  SvaraRadera
 4. Posten har haft en garanti att brev skall delas ut dagen efter, nu är det ändrat till 2 dagar efter. Men, utdelning av reklamen fungerar dagligen verkar det som.

  SvaraRadera