2016-07-03

Lite tips om digitalguiden Onspotstory

Du känner väl till digitalguiden Onspotstory som du gratis kan ladda ner till din smartphone? När du startar appen kan det se ut så här. Telefonen känner av var du är och de närmaste guideobjekten dyker upp på skärmen. När du sedan klickar på objektet så startar guiden och du kan lyssna på en berättelse om objektet.

 Om objekten ligger väldigt nära varann dyker nästa objekt upp och stör det som du lyssnar på. Den funktionen kan du stänga av. Gå till Settings genom att klicka på de tre vågräta strecken (menyn) längst upp till vänster
Stäng av de två Notifications så slipper du bli störd när du lyssnar. Och du behöver inte ha en smartphone för att kunna ta det av guiden. Du kan förstås gå in via din dator på www.onspotstory.com  Skriv sedan Uddevalla i sökrutan.  //

4 kommentarer:

 1. Förvisso en av de bättre informationskanalerna när det gäller sevärdheter. Men varför ingen text? Vi är många som hör dåligt. Enligt Hörselskadades Riksförbund finns det cirka 1,3 miljoner personer i Sverige som har nedsatt hörsel.
  Maj-Britt Jonasson, HRF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maj-Britt! Jag var beredd på kritiken och kan bara säga att det har tagit mig MÅNGA timmar att alls komma så här långt. Så meningen är att det skall bli text på guideobjekten framöver. Det handlar bara om tid och det är tyvärr en bristvara för mig. Några har för övrigt redan text.
   Mvh Gunnar

   Radera
 2. Klart man förstår att en sådan ambitiös satsning tar tid! Tack Gunnar för att Du fortsätter att förbättra! Tänk ändå att det finns så många sevärdheter i vår stad.
  MVH M-B J

  SvaraRadera
 3. Hans Lundberg2016-07-07 22:11

  Tackar för tipset om en mycket trevlig kunskapskälla!

  SvaraRadera