2016-05-25

Västtrafik ändrar sig - igen

Igår skickade Västtrafik ut en information som man idag tar avstånd från. Eller rättare, de säger att den skapade oro bland resenärerna. Nej, det var inte oro den skapade utan ilska. Folk blev förbannade helt enkelt. Hur svårt kan det vara att informera rätt?

Idag har de skickat ut denna information:

Hej! I går skickade vi ut ett nyhetsbrev som bland annat handlade om trafikförändringar den 19 juni. Vi har fått frågor från er som bor i Uddevallatrakten, så nu vill vi göra ett förtydligande.

När det gäller resor mellan Uddevalla och Göteborg så pågår just nu en dialog mellan Västtrafik och Uddevalla kommun. Vi är överens om att sätta in fler direktbussar mellan Uddevalla och Göteborg – utöver de förändringar som beskrevs i gårdagens nyhetsbrev och finns att läsa på vår hemsida just nu.

Eftersom dialogen fortfarande pågår är detaljerna inte klara ännu. Men tillsammans med kommunen diskuterar vi olika lösningar och det kommer att dyka upp fler resmöjligheter. Vi återkommer så snart vi kan berätta mer!

Med vänlig hälsning,
Västtrafik  //

1 kommentar:

  1. Jag är j-t glad att jag inte är beroende av kollektivtrafik (Västtrafiken) utan har möjlighet att ta mig dit jag vill och måste när det behövs m hj a det oöverträffade transportmedlet "egen bil"!

    SvaraRadera