2016-05-26

En frustrerad anställd vid NU-sjukvården till Uddevallabloggen

En frustrerad anställd inom NU-sjukvården skriver till Uddevallabloggen:

"Varför är det ingen som skriver om att man hade ett kraftigt mögelangrepp på OP/NÄL redan förra året. Nu låter det som det är ett mysterium det som sker?"  //

3 kommentarer:

 1. hur gick det med inköp av spårvagnar till GBG.Vem hade ansvar för de bortkastade miljoner ?
  samma i din fråga - det finns över 1300 avlönade politiker i VG i ca. 120 styrelse (de flesta har med sjukvård att göra)-även där tages beslut utan att man har ansvar för sina beslut . det ligger nära att man inte har ett större intresse att redovisar ,varför man inte redovisar vad man kom fram till redan förra året.

  SvaraRadera
 2. Behövs alla dessa 1.300 politiker. Och 120 personer i styrelsen. Verkar ju inte fungera trots alla dessa personer. Dra ner på detta och satsa dessa pengar på vården istället. För det är väl välbefinnandet hos människan som är viktigast. Eller?
  "Uddevallabo"

  SvaraRadera
 3. Detta visar hur sårbart det blir när man samlar alla resurser på ett ställe. Det kan vara krig, sabotage, terrorism eller mögel som ställer till det. Om Uddevalla sjukhus hade funnits kvar som akutsjukhus kunde patienterna fått behövlig vård där istället.
  Vad händer om detta sprider sig över hela NÄL? Då har vi inget sjukhus kvar för akut vård och barnafödsel mm.
  Våra politiker måste tänka om. Tron på stora enheter innebär större kostnader och större risker. Bättre med mindre enheter och mindre byrokrati (färre dyra politiker och chefer)

  SvaraRadera