2016-05-28

Lite personaltankar om mögelproblemen på NÄL

Insänt av personal inom NU-sjukvården:

"Ja, historien upprepar sig. Eller fortgår...

Detta är inget nytt. Personal på operation på NÄL har tidigare sökt sig till Uddevalla eftersom dom inte tål mögellukten på NÄL. NU är det ju riktigt allvarligt när personalen blir sjuka. Jag är glad att jag inte jobbar där borta...!

Frågan är hur man skall kunna hitta ngt med tanke på ventilationen, skall man tro på personalen som blivit sjuka eller skall man sälja att det inte finns ngt i luften. Vad säger man då till de som blivit påverkade, ni inbillar er eller ni blev säkert sjuka men vi hittar inget. Vad händer med personalen , kan man jobba kvar på op även om man inbillat sig eller.... Tanken går osökt till Tage Danielsson och Harrisburgmonologen, det är kanske nästan sant.

Jo, Västfastigheter var nog pressade att forcera byggandet för att politikerna skulle kunna visa hur rätt de beslutat. Men det är inte första - eller sista gången - vi kommer få se den västsvenska hybrisen besegras av verkligheten. NU, Stampen, 820, dubbelspår där ingen bor .... Det är bara fylla på listan.

Men varför talar ingen om att samma sak hände för ett år sedan?
Alla låtsas som att detta är något nytt och okänt!" //

3 kommentarer:

 1. Vi patienter är inte värda så mycket för dessa politiker som hela tiden leker med våra skattepengar! Huvudsaken är att dom får sin höga lön och Fallskärmar när Dom gör fel.
  Politiker gör åtgärder som kostar miljoner för att visa att dom gör något. Att vi inte får något för dessa pengar är oväsentligt. Hur många har legat i timtal på akuten och väntat på vård?
  Då satsas ytterligare miljoner på ombyggnader som inte gör någon förbättring.
  Politisk propaganda!

  Titta i backspegeln om begrunda lurendrejeriet!
  Tack för ordet!

  SvaraRadera
 2. Ja vad kostar allt detta som pågår nu. Inhyrda som letar och undersöker efter orsaken till detta.Skulle vara intressant att se kostnaden för detta. "Bara en tanke"

  SvaraRadera
 3. Antagligen någon form av gas som läckt som gjort dem illamående.
  Mögellukt är inte farligt men kan ge allergisymptom på en del, men inte på så många samtidigt så akut.

  "Driftspersonalen som gått igenom utrymmena har inte känt av någonting konstigt, enligt Ulf Krüger.

  – Det är mysko med ett så akut insjuknande som i tisdags. Hade det varit själva byggnaden skulle det ha gått långsammare. Något måste ha hänt under en väldigt kort tid"

  SvaraRadera