2016-05-04

Kongen

 På senaste berättaraftonen tittade vi på den här bilden. Kusken kallades för Kongen och hette enligt sakkunskapen Mattsson. Han var så kallad lättåkare, vilken innebar att han körde korta transporter inom staden. Men nu vill jag veta mer om Kongen. Har du något att berätta?  //

7 kommentarer:

 1. Ja det finns en hel del info. Kan jag be min far ringa dig. Detta är en gammal släkting till oss./Jörgen Baldesjö

  SvaraRadera
 2. Jag har i ett tidigare inlägg berättat om mina minnen av honom. sök på det.
  Gunnar O.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jörgen Baldesjö2016-05-05 18:25

   Var hittar jag detta?

   Radera
 3. Sen har du Alf på Nytorp också som körde nåra gatstenar och lite sättsand för Ua kommun vid gatstenreparationer....

  SvaraRadera
 4. Alf på Nytorp med häst skulle det vara....

  SvaraRadera
 5. Sök på Kongen eller Gunnar O. här på bloggen.

  SvaraRadera