2013-12-12

Nej till en miljon till LSK

Det blev ingen miljon till LSK när Kultur- och Fritidsnämnden skulle besluta i frågan idag. Gösta Dahlberg (M) och Vivianne Udde'n (MP) som sitter i nämnden för den styrande alliansen lade ner sina röster och därmed förlorade alliansen omröstningen.

Detta är en prestigeförlust för nämndens ordförande Johan wiktorsson (M) som mer eller mindre lovat LSK pengarna. //

4 kommentarer:

 1. Bra!!
  Då kanske det blir pengar över till att bekosta Kulturronden och Föreningsbiten i tidningen Bohusläningen.

  Bengt Sjöström

  SvaraRadera
 2. Lovat och lovat, driver väl inget privat företag.............som förtroendevald ska man väl företräda invånarna i Kommunen eller.............

  SvaraRadera
 3. Skattepengar skall inte användas till elitidrott. Kommunen bör enbart stödja ungdomsverksamhet och motionsidrott som kommer allmänheten tillgodo. Fotbollseliten får göra som man gör i England - driva lagen som aktiebolag och se till att man är såpass intressanta att folk är villiga att betala för att se dem. Om kommunen skall skjuta till den ena miljonen efter den andra är det ju bara att handla spelare och sedan gnälla hos kommunen att man är i "kris". Man måste rätta munnen efter matsäcken. Ljungskile har ju dessutom alltid gnällt och velat bryta sig ur Uddevalla kommun och bilda en egen kommun - då skall man inte besvära kommunen man inte vill tillhöra med tiggarbrev.

  SvaraRadera
 4. Är själv ett Lsk fan och tycker detta är mycket tråkigt. Förstår även de i kommunen som inte gillar sport eller håller på andra lag att pengarna behövs till annat. Samtidigt kan jag säga att när man åker runt i Sverige kan de flesta sätta Ljungskile på kartan men inte Uddevalla. Va i Kiruna i sommras och där visste man exakt vart Ljungskile låg men hade ingen koll på vart Uddevalla låg. Man skall ha i beaktning att Ljungskile som ort och fotbollslag faktiskt har ett stort pr värde för kommunen.
  Vi kan bygga badhus o rusta upp staden men tror ändå inte turisterna kommer hitta in till staden. Ligger för avsides från E6 men där ligger Ljungskile bäst till.

  SvaraRadera