2013-12-05

Äntligen internetuppkoppling

Tre veckor innan flytten som skulle ske den 19 november anmälde jag ny adress till Telia. Igår fick jag äntligen "bredband". Hur det kan kallas så är en gåta. Bredbandet kommer via några koppartrådar som hänger och slänger på husväggen och är oändligt långsamt. Har under tiden testat 4G mobilt bredband och det är ännu långsammare.

Och telefonen fungerar fortfarande inte.  STÖN!  //

6 kommentarer:

 1. Du kan flytta ut på landsbygden här bygger vi eget bredbandsnät som är värt namnet.
  Tore Karlsson

  SvaraRadera
 2. Du får väl be fastighetsägaren om att dra in fiber!

  SvaraRadera
 3. Varför har ingen förklarat varför Gunnar flyttade?? Är det ngt som censureras?? Och av Vem?? Utan att vara "anonym" är detta bertil jansson - blogganhängig...Svara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skall ju inte behöva förklara varför jag flyttar. Det blev en lägenhet ledig på Gustafsberg där jag har min dagliga gärning. Så enkelt är det! Och jag förstår inte din fråga om censur. Du har frågat (eller snarare påstått) detta tidigare och då har jag inte godkänt din kommentar då den inte har relevans för ämnet på bloggen. Håll dig till ämnet så publiceras dina kommentarer.

   Radera
 4. När det gäller bredband Gunnar är Uddevalla Kommun helt hopplöst långsamma på att blås ut fiber i staden. Det finns ett bråk som jag hört talas om som gäller vem som skall bära kostnaden för dragningen, Uddevalla Energi eller Uddevalla kommun och det är som en het potatis mellan dem. Resultatet blir att du, som en del andra får nöja sig med 50år gammal kopparkabel och du som bor en bit från en kopplingsstation..ja då går prestandan ned rejält.

  SvaraRadera