2010-11-15

Hafstensfjord i höstskrud

14 kommentarer:

 1. Tjusigt.
  Det var ett vackert ljus över Hakefjorden idag också, såg jag.

  SvaraRadera
 2. Mycket tjusig bild! Inte visste jag att du var en sådan kanonfotograf...
  JH

  SvaraRadera
 3. Fin bild!
  Jag ser att dina stora bilder sticker utanför mallbredden. Har du försökt ändra bredden i malldesigner - layout - justera bredd?
  AB

  SvaraRadera
 4. Jag har för mig att det heter Hafsten; Har jag fel?

  SvaraRadera
 5. Anonym 09:37: Jag kollade sjökortet innan jag skrev det. Där står det Havsten. Men jag håller med, det ser bättre ut med Hafsten. Så stavar campingen det. Jag ändrar.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bild :))

  SvaraRadera
 7. Otroligt fin bild Gunnar och vilket väder!
  Mvh
  Kungsfiskaren

  SvaraRadera
 8. Fin bild! Sällan man ser havet så stilla.

  SvaraRadera
 9. AB: Jag har tillgång till fyra datorer + telefon. I samtliga ligger de stora bilderna precis kant i kant med marginalen till höger om. Kan det ha med skärminställningar att göra? Däremot den lilla bilden på mig, den sticker ut. Har jag inte lyckats åtgärda.

  SvaraRadera
 10. Snyggt

  Tog du den bilden med din röda mobil?

  SvaraRadera
 11. Ang bilder och ramar. Förmodligen har man inga större problem med Explorer, men det beror på att Microsoft inte i alla delar följer HTML standarden.

  Därför kan det se annorlunda ut på browsers som Safari (Mac), Firefox eller Opera.

  Idag spelar det ej så stor roll, men vid mer interaktiva program (där man ex fyller i blanketter) kan det bli stora problem. Ex rekommenderar flera universitet att man INTE använder Explorer eftersom den använder genvägar (snabbar upp) till datorns kärna, men just dessa använder också alla virus.

  Samtidigt är det just universiteten som har många interaktiva program för ifyllnad av olika ansökningar.

  Dock, i nästa HTML version har även Microsoft lovat följa standarden. Det är bra, men genvägarna blir nog tyvärr kvar.

  SvaraRadera
 12. Anonym 07:43: Tänkte inte på det med olika webbläsare. Jag använder Internet Explorer men när jag nu kollade i Google Chrome så ser jag att bilden sticker obetydligt utanför kanten. Av Uddevallabloggens läsare använder 66 % IE. På andra plats kommer Firefox 15 % och övriga används av 6 % och mindre.

  SvaraRadera