2010-01-31

Snö, snö och mera snö

Idag har det börjat snöa igen och det verkar som att det kommer att hålla på ett tag. Visst är det vackert med snö, men ändå kan jag inte ta vintern riktigt på allvar.

Jag menar att man borde ju vara ute i skidspåren och njuta av naturen. Eftersom det varit en enda räcka av dåliga vintrar i våra trakter så har skidutrustningen inte varit framme på länge. Jag vet knappt om de gamla trällaggarna ligger kvar i källarförrådet. Och mina skidlöparskor för rottefella-bindningarna, var har jag dem? Ärligt talat ingen aning! //

6 kommentarer:

 1. Olle Lundgren2010-01-31 22:49

  Gunnar!

  Om Du vill ut i skidspåren och njuta av det av så många efterlängtade vintervädret, så ta och använd dom gamla träskidorna för att elda i kakelugnen eller kaminen eller öppna spisen och köp ett par moderna skidor. Det är en sådan skillnad till det bättre att det knappast kan beskrivas i ord utan måste upplevas.

  SvaraRadera
 2. Tack för att du har infört filmsnuttar på din blogg.
  Väntar med glädje på fler

  SvaraRadera
 3. Nej, släng inte de gamla skidorna, de är ju perfekta för turer på herrestadsfjället!

  SvaraRadera
 4. Hörde av en god vän (i min storlek) igår att det inte fanns skidskor i vår storlek att få tag i. Få se om jag kan få till det.

  SvaraRadera
 5. Köpte nyligen träskidor från "Tegsnässkidan".
  Dom finns 270cm långa.
  Bredd 70 eller 95mm.

  Lasse T

  SvaraRadera
 6. Gunnar!
  Ta det nu lungt,och bara vänta på att denna fruktansvärda vinter ska ta slut,och det blir vår, alla måste inte åka skidor och skridskor.

  SvaraRadera