2010-01-30

Lina Karlsson tillbaka i Agnebergshallen


Inför årets elitseriesäsong lämnade tyvärr Kropps dams stjärnspelare Lina Karlsson klubben och gick till IVH Västerås. Och där har hon förstås blivit en av de viktigaste spelarna om inte den allra viktigaste.
På klubbens hemsida tippar hon att IVH Västerås och Sävehof skall nå SM-final. Men inför dagens match ligger laget inte bättre än på 10:e plats, 4 poäng efter Kropps. Men då lagen möttes i Västerås i höstas hade Kropps inte en chans.
Jag drar mig till minnes då Kropps bäste spelare Joakim Ernstsson lämnade klubben och gick till storklubben Redbergslid. När Redbergslid sedan kom till Agnebergshallen med Joakim Erntsson i laget väntade hemmapubliken sig en lätt seger för gästerna.
Men mot alla odds blev RIK utspelade. Kropps spelade som i trans och varje avslut resulterade i mål och det motsatta för RIK. Jag vill minnas att Kropps till slut vann med 11 mål. Det var så att man knappt trodde sina ögon.
Kommer något liknande att ske idag? Hoppas kan man alltid men det blir nog svårt. Matchen börjar kl 16.30 och Uddevallabloggen rapporterar mål för mål i realtid. //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar