2009-10-13

Uddevallabloggen anmäld i bloggtävling

Idag fick jag det här mejlet:

"Hej och grattis,

Du har chansen att koras till Sveriges bästa 50plus-bloggare! Din blogg är nämligen anmäld i daxbloggen - bloggtävlingen som för första gången arrangeras av Sveriges största community för 50plus, Dax.se!

www.daxbloggen.se kan du läsa mer om hur tävlingen går till.

Den 17 november kommer vi att kora alla vinnare vid en bloggfest i Stockholm. Nyfiken på vilka fler som är anmälda? Klicka här.

Bästa hälsningar

Anna Lindvall
dax.se"

3 kommentarer:

 1. Det är naturligtvis kul att bli nominerad till ett pris. Men som jag skrivit i ett par inlägg i min blogg är jag väldigt kritisk till det här jippot. Vadå 50+? Kan vi alltså inte komma i fråga vid andra eventuella bloggprisutdelningar utan måste klumpas in i en egen "klapp på axeln-kategori". Vad har den här bloggen med din ålder att göra?

  Jag tycker det är rent kränkande och har avböjt nominering.

  SvaraRadera
 2. Suck Annaa M, dubbelsuck...

  Att du bara orkar bry dig...

  Kladden

  SvaraRadera
 3. Kladden; åldersdiskriminering och andra kränkningar kommer att jag orka bry mig om livet ut, jag lovar!

  SvaraRadera