2009-09-26

Kropps herrar föll i hemmapremiären 27 - 28


(Johan Baldesjö - bäst i Kropps)
Kanske var det allvaret med Kropps hemmapremiär som gjorde att motståndarlaget Trelleborg ryckte ifrån i början. Kropps nye tränare Martin Frändesjö tog en tidig timeout och efter den började Kropps få ordning på spelet.
Strax före halvtidsvilan var Kropps ikapp och ställningen 12 - 12 efter första halvleken var rättvist.
I andra halvlek var Kropps till och med i en knapp ledning men då gjordes flera tekniska fel och så var den dagens förstörd. Om man hade satt några givna måltillfällen så hade Kropps vunnit.
Roligast tyckte jag det var att se pigge och orädde Johan Baldesjö som hade ett härligt skott. Sex mål hann han med.
Men drygt 500 personer på läktaren var en besvikelse, särskilt som tydligen väldigt många fribiljetter hade delats ut till hemmapremiären. //

2 kommentarer:

  1. Det sägs att Uddevalla är en handbollsstad och att "bara" dryga 500 tog sig till Agnebergshallen igår är lite dåligt, trodde att det skulle ha kommit några själar till.
    Det var nästan kusligt tyst på publiken igår, det är ju på hemmaplan vi skall hjälpa fram grabbarna till stordåd. Var ju bara i slutet av matchen som vi kom igång.

    Lite surt att det blev förlust, vi var ju väldigt nära till att få med oss en poäng i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Kommer nog bli folk på läktaren när fotbollsäsongen är över för Lsk och oddveold. Även om det inte var på samma dag så går de flesta bara på ett arrangemang under en helg.

    SvaraRadera