2008-06-03

Skolgatan avstängd


I dag skulle egentligen Skolgatan enligt den ursprungliga tidplanen ha öppnat för trafik, efter byte av vatten och avloppsledningar mellan Syskrinet (Skolgatan 5) och Linnebygatan.
Men på grund av stora förseningar med arbetet på Vadbacken började man alltså först i dag. Den här delen av Skolgatan kommer att vara avstängd för trafik till någon gång i augusti. Men under arbetsstyrkans semester 5 juli - 4 augusti kommer gatan att vara öppen (mellan grushögarna?).
På dagens bild har två grävskopor grävt var sitt stora hål på ömse sidor om järnvägsövergången och enligt vad jag hört i dag kommer man att trycka rören från den ena gropen till den andra under järnvägen.
För oss som bor vid gatan kommer det säkert att bli en del tidiga morgnar då grävskoporna drar igång. //

3 kommentarer:

 1. Det finns öronproppar att köpa på apoteket. Dom fungerar!
  -loa

  SvaraRadera
 2. Hustrun delar din uppfattning och har använt sådana i många år. Själv känner jag mig instängd och avstår, men det är säkert dumt.

  SvaraRadera
 3. Tidigare delade jag din uppfattning. Men en nattylande hund fick mig att tänka om. Med propparna på plats kunde hunden yla bäst den ville. Jag vaknade inte. Använder inte propparna ständigt, bara när nöden så kräver.

  SvaraRadera