2012-06-23

Från redaktionsfönstret - midsommardagsmorgon

Medan de flesta av oss tar det väldigt lugnt efter midsommaraftonens firande så samlas träningsgrupppen från UCK precis som vanligt kl 09 i dag på midsommardagen. Så gör de året runt oavsett väder, men jag hade kanske trott att de en dag som denna skulle ställa in träningen.  Framför dem väntar nu flera mils cykelträning.  //

5 kommentarer:

 1. Magnus Helsing2012-06-24 07:01

  Start Kungstorget och vidare mot Gustafsberg. Därefter kustvägen till Ljungskile, där vi vände norrut och förbi Funneshultssjön och Vassbovik innan vi kom tillbaka till Uddevalla. Alla som kan hålla ett snitt på 25km/tim är välkomna lördagar kl 9:00. Vi tar väl hand nya cyklister.

  SvaraRadera
 2. Härligt !!! sånt här Gillar jag. Jag funderade själv på ta en promenad. Har bara kvar vintercykeln m dubbdäck å den behöver renoveras.. Hjälmen behöver lagas.. så nu får jag Gå - tills jag köper mig en MC- hjälm.. då kan jag åka 125a åxå inte bara bil.. På min faceb sida florerade det en Statusrad.. firade du nyktert ? är du en av 7 % .. 93 % mår mindre bra midsommardagen. Alkohol ger svåra biverkningar och skador - man skall vara mycket försiktig och måttlig i konsumtionen.

  SvaraRadera
 3. På 60-talet när jag var aktiv hette föreningen UCA, U-a Cykelamatörer & hade även gång på programmet, i början var det både cykling & gång, men efter Lennart Back & Lennart Carlssons framgångar i Romolympiaden, blev det mest gång för min del. Paret Klingwall höll efter oss ungdomar & vinterträning hade vi i G:a praktiskas gymnastiksal. Samling på Edingsvägen, vid Handelsträdgården - har både cykel & gångmärken kvar från den tiden! peterH

  SvaraRadera
 4. Kuriren måndag 4 juni 1962:
  Thorshovparken runt, Oslo.
  "På 2,5 km gick Peter Hagren, UCA, in på tredje plats (14.30) med klubbkamraten Bertil Andreasson som sexa (15.59)."
  Även jag har gångmärkena kvar och dessutom UCA-klubbmärket!

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt Bertil, har du klippet kvar! Minns att vi var i Fredrikstad samma år ... det var tider det. Vi gick ur sexan på Margeretegärde och realskolan hägrade till hösten. Vilken popsommar! Nut Rocker med B. Bumble & the Stingers, Devil in disguise med Elvis och Palisades Park med Freddie Cannon ... klubbmärket försvann när jag växte ur träningsoverallen! Trevlig sommar önskar vännen peterH

  SvaraRadera