2011-10-29

Marching for Life konsert i Uddevalla 10 november


Min kusin Gunnel i Åby utanför Norrköping tipsar om Marching for life-konserten som kommer till Agnebergshallen den 10 november. Så här beskriver Gunnel konserten:

"Igår kväll var jag med om något häftigt. "Marching for life" Det var en helt fantastisk upplevelse. Läste på deras hemsida att de kommer till Uddevalla för en konsert 10 november. Det skulle vara kul om du kunde slå ett slag för den konserten på din blogg. Här i Norrköping var det mycket sparsam annonsering och många hade helt missat den. Konserten vänder sig verkilgen till alla åldrar, inte minst tonåringar.

Jag tycker verkligen att detta är behjärtansvärt. Jag tror att det är nyttigt för våra tonåringar att få höra på nära håll under vilka helt olika förutsättningar vi lever".

Och så här beskrivs evenemanget på www.ticnet.se :

En konsert - Ett musikaliskt möte - Ett minne för livet!

Efter förra årets succé i Malmö Arena med Star Choir från Sydafrika och Triple & Touch med gäster, ger sig Star for Life ut på turné på 22 orter i Sverige. En härlig helkväll med musik och underhållning med artister från Sverige och södra Afrika. Förra årets succé i Malmö kan inte beskrivas bättre än det Måns Zelmerlöw gjorde efter förra årets konsert:

"En av de mäktigaste känslor jag upplevt i hela mitt liv"

Aktuella artister är Star Choir South Africa, Triple & Touch, Molly Sandén och Gladys del Pilar. Fler artister meddelas senare.

Liksom succén i Malmö förra året får artisterna uppbackning av en masskör med 400 elever från våra vänskolor i Uddevallaområdet, bara detta höjer den musikaliska upplevelsen till nya höjder!" 

Biljetter kan beställas HÄR!!   //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar