2008-09-18

Orättvist om den bilfria dagen

Mitt inlägg Nog blir man förvånad orsakade en del turbulens på Miljö och Stadsbyggnad i morse. Snart ringde stadsbyggnadschefen Håkan Björkman och kunde inte förstå vad jag menade med mitt inlägg. Man hade visst pratat med mig om denna dagen.

Jag kom inte ihåg att så var fallet men senare fick jag i retur ett mejl som visat att jag den 25 juni hade skickat ett mejl till Pia S där det framgick att hon hade haft telefonkontakt med mig. Jag hade svarat att Societetssalongen inte var ledig den aktuella dagen men att det gick att vara i parken.

Detta samtal hade jag inte satt i samband med arrangemanget Den bilfria dagen. Dock kan jag inte motsäga att man faktiskt hade kontaktat mig. Därför var mitt påstående då tyvärr felaktigt.
Men, jag vidhåller att det hade varit på sin plats med en återkoppling om det aktuella arrangemanget. Någon sådan har Gustafsbergsstiftelsen inte fått. Vad jag menar är att vi gärna hade erbjudits att vara med i aktiviteten och att vi hade fått programmet för yttrande. Så har skett i andra fall, men alltså inte nu. Därför mindes jag inte kontakten Pia S hade haft med mig.

Vad lär man då av detta? Jo, nästa gång jag får en fråga på det här sättet får jag lov att skriva in arrangemanget i vårt bokningsprogram och begära en återkoppling.

Kul i sammanhanget är dock att man läser Uddevallabloggen på Miljö och Stadsbyggnad. //

11 kommentarer:

 1. ..det är inte bara på Miljö och Stadsbyggnadskontoret man läser din utmärkta blogg. Detta sker även i Sjuhäradsbygden och utmed Viskan.

  SvaraRadera
 2. Uddevallabloggen läses NATURLIGTVIS också i SOLna!

  SvaraRadera
 3. Din fantastiska blogg läses också på Östermalm Sth.

  SvaraRadera
 4. För att inte tala om KUNGSBACKA

  SvaraRadera
 5. Och i Hudik. ^^

  SvaraRadera
 6. Till och med i Västerås!

  SvaraRadera
 7. Och i Trelleborg varje dag

  SvaraRadera
 8. Och i Säffle.

  SvaraRadera
 9. Södermalm också för den delen =)

  SvaraRadera
 10. Och här sitter jag och läser den i Brisbane Australien

  SvaraRadera
 11. För att inte tala om Ulan Bator!

  SvaraRadera