2008-09-29

Uddevalla-Posten, SIBA, ICA KVANTUM, ICA Supermarket, COOP FORUM och LiDL


Jag har skrivit om det förut. Direktreklamen som läggs i en hög i trappan till vårt hyrsehus. En gång efter att jag skrivit om det hände det att den delades ut till lägenheterna men det var bara den gången.

Sedan har det fortsatt som tidigare. En bunt direktreklam läggs i en hög innanför ytterdörren och där blir den liggande tills någon av oss hyresgäster tar med högen till pappersåtervinningen på gården och kastar den. De som skall dela ut reklamen får antagligen betalt för att den skall nå hyresgästerna men så sker icke. Nej, den produceras på det här viset direkt för pappersåtervinningen.

Så här ser denna helgens "skörd" ut. De som anlitat direktreklamföretaget denna gång är tidningen Uddevalla-Posten med sitt nummer UP Total, SIBA, LiDL, COOP FORUM, ICA KVANTUM och ICA Supermarket.

2 kommentarer:

 1. Det är ju inte säkert att det är DE som delar ut detta men kontakta dem och fråga: http://www.sdr.se/index.php3?use=publisher&id=153&kontor=724

  Tanken är väl som du säger att den skall läggas i lådan, oavsett vad man nu tycker om reklam.

  /Roland

  SvaraRadera
 2. Tack Roland!
  Att döma av bilderna på den hemsidan så är det de som delar ut hos oss. Har mailat dem så får vi se om det blir någon bättring.

  SvaraRadera