2017-08-16

Snart rondellklart


På fredag den 18 augusti skulle man vara klara med rondellbygget i korsningen Östergatan - Kungsgatan. Och det ser man ut att bli. Bara mindre arbeten återstår.
Men Träbron som skulle vara klar efter renoveringen den 30 juni är fortsatt avstängd och det verkar inte som att där pågår något arbete.
Full fart är det däremot på husbygget vid Norra Hamngatan.  //

4 kommentarer:

 1. Blev väl något fel i grammatiken när du skrev detta inlägget. Du skriver den 16 augusti att den 18 augusti skulle.??! man var klar med Rondell bygget. Men då var det ju två dagar kvar. Idag, på eftermiddagen den 18 augusti öppnades rondellen för trafik, som framgår på uddevalla.se samt information om Träbron och arbetet där, samt att skrotning på Skolgatan pågår till den 25 augusti. Varför så insinuant ton?

  SvaraRadera
 2. Förstår inte riktigt vad du menar? Jag konstaterar att rondellbygget kommer att vara klart på utsatt tid. Det är väl snarare beröm.
  Och när jag passerade Träbron var det stiltje. Pågick ingen synlig verksamhet.
  Och att Skolgatan blivit avstängd gick kommunen ut med på uddevalla.se först idag då gatan bevisligen varit avstängd flera dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske inte världens största fråga men Den 16 augusti stod det i bildtexten
   På fredag den 18 augusti SKULLE ( syftar inte det ordet på ngt som varit?) man vara klara med rondellbygget i korsningen Östergatan - Kungsgatan.
   Avstängningen på Skolgatan har du helt rätt i att det inte fanns på hemsidan. På hemsidan står att det skall vara klart 25 augusti och någon sa att på skyltarna står det den 23 augusti. Vi får väl tro på hemsidan vars information kom senare!


   Radera
 3. Jag vet inte heller exakt vad Lahu menar, men tror att det kanske kan vara så här:

  Rondellen: "På fredag den 18 augusti är det tänkt att man ska vara klar" hade varit en tydligare syftning på en nära förestående framtid.

  För övrigt, "stiltjen" i arbetet på Träbron beror på att lagerrullarna som bron ska vila på är skickade till mekanisk verkstad för renovering. Allt enligt http://www.bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/lyft-f%C3%B6r-tr%C3%A4bron-i-uddevalla-1.4540427


  SvaraRadera