2017-08-30

Före och efter rivningen av Mattssonska huset på Bodele

 Före
Efter
Före
Efter  //

8 kommentarer:

 1. Ser så trist ut utan Mattssonska huset,som var så fint ! Och ännu tristare är det när nu det slutgiltiga rivningsbeslutet offentliggjordes, nämligen med ett inlägg på FB av Alliansen 2017-08-30:
  "På dagens kommunstyrelse fick vi information om att kommunstyrelsens ordförande hade valt att själv fatta beslut om rivningen på Bodele utan att låta dessa tre ärenden gå till jävsutskottet."
  Ställer mig undrande till den sortens beslut, när det nu finns lagar och paragrafer att följa!
  Vi lever i en galen värld och den har hittat till lilla Uddevalla också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kallas bananrepublik och är förjävlig.

   Radera
 2. Maktmissbruk! Tragiskt...att våra skattepengar ska gå till detta. Förstår inte vad som hänt med Uddevalla!?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är ganska trevligt att vi andra Uddevallabor nu också kan få möjlighet att nyttja det här området lite friare. Kommunen ska inte hålla på att hyra ut gamla hus.

  SvaraRadera
 4. Bort med de som raserat denna idyll som Bodele har varit. Där har man kunnat promenera i lugn och ro samtidigt som man tittat på dessa gamla fina hus. Det har varit helt underbart att kunna ha detta område och varva ner på, det finns inte många sådana platser och det tar Sossarna bort ifrån oss.

  SvaraRadera
 5. Fy va ledsamt, Detta huset kunde man ha gjort mycket med om man nu inte ville hyra ut det. Det stod tomt då hyresgästen inte orkade med sin hyresvärd mer. Inget bra betyg till kommunen och deras förvaltare precis och hela politikerskaran som röstade för rivning får underkänt om ni frågar mig.

  SvaraRadera
 6. Man undrar vem i kommunstyrelsen som nu kommer att söka bygglov här?

  SvaraRadera
 7. FÖR JÄVLIGT

  SvaraRadera