2017-08-20

Kärnfriskt virke i Mattssonska huset på BodeleInsänt av Carina Gustavsson som säger att det är prima kärnvirke rätt igenom på det Mattssonska huset som nu håller på att rivas! Argumentet att det handlar om ett ruttet hus stämmer inte!  //

14 kommentarer:

 1. Finns inga ord för detta förstörande!!!!

  SvaraRadera
 2. Förjävligt att politiker får lov att bara rasera och förstöra allt det gamla och fina.

  SvaraRadera
 3. Detta är det mest idiotiska som hänt även om det hänt en hel del. Detta skall vi ha i minnet när valdagen står och knackar på.

  SvaraRadera
 4. gamla sovjet föll på ungefär samma grunder. beslutsfattare som såg sig själva som gudabilder, men hur har det gått med venezuela kuba n.korea gamla kina gamla sovjet nya uddevalla.,.,.,.,.

  SvaraRadera
 5. Det är med sorg vrede och vanmakt som vi bara kan se på hur några politiker tar sig friheten att förstöra det generationer har byggt upp och som så gott som hela Uddevalla vill bevara. Allt för att visa sin egen makt! När nu nästa hus står på tur för rivning kommer det att bli ännu tydligare hur denna förödelse drabbar strandpromenaden! Dom inbillar sig att folk skall må bättre av att hoppa över några hoppbanor på denna plats men sanningen är att många drabbats av ohälsa av att bli av med sin lugna trygga miljö där vi tar vår dagliga promenad. Var finns alla dessa människor som så hett önskar få bort husen för att istället "bygga utegym" på just denna platsen? Kommer Samuelsson, Gahnström och Magnusson att hänga här, är det där skon klämmer? För långt att ta sig upp till Bjursjön där det finns ett nybyggt utegym... bygg istället ett gym i Ljungskile som har ännu längre att ta sig till ett sådant, dom har ingenting!

  SvaraRadera
 6. Finns plats på Svenskholmen för sådan aktivitet, om det nu behövs. Förstöra Strandpromenaden som ska vara en "promenad". Förstår inte detta!!

  SvaraRadera
 7. Halvera personalen på Blåkulla, jobba och ta raster som vanligt folk.Bli effektiva. Sätt rätt personer på att bevara det sista inom byggnadsvård vi har kvar i kommunen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Börja med att ta bort de högt uppsatta cheferna som bara svansar runt och smilar och ler.

   Radera
  2. Detta är så bedrövligt att jag, allvarligt talat, knappt orkar promenera genom området längre.

   Radera
 8. Det är inte husen som är ruttna utan snarare de som tagit beslutet att husen skall rivas.

  SvaraRadera
 9. Förstår inte att det inte lyssnas på medborgarna. Förtroendevalda är ju valda av av medborgarna att utföra deras krav, synpunkter o lyssnas på. Här gör man ju tvärtemot. Är väl maktmissbruk?! Såå tråkigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är ett fall för Uppdrag Granskning börjar dom rota i detta så är det nog flera av de höga damer och herrar som får lov att packa kappsäcken.

   Radera
 10. I dagens Bohusläning skriver en utav hyresgästerna om hur illa behandlade de har blivit av kommunen, trots otaliga påstötningar till både tjänstemän och politiker så har dom vägrat besvara några utav alla frågor som hyresgästerna ställt! Är inte detta skandal om något! En privat hyresvärd skulle för länge sedan ha blivit svartlistad. Skulle vara minst sagt intressant att få reda på vem som från början kom med denna befängda ide att riva husen?! Var det tjänstemännen som gick till politikerna, eller var det ett beställningsjobb av politikerna? Det skulle väl inte vara så svårt att svara på tycker man. Att så totalt ignorera fakta och vägra en dialog med hyresgästerna är att visa en hemsk nonchalans. Man blir livrädd för vad dom sedan kan hitta på, för det verkar ju inte finnas någon empati över huvud taget. En maktfullkomlighet likt diktaturländerna som vi förfasar oss över.

  SvaraRadera
 11. Jag sitter och bara skakar på huvudet och förstår ingenting.

  SvaraRadera