2017-07-10

Träbron öppnas tidigast i augusti

Enligt Bohusläningens webbupplaga står det nu klart att Träbron, som enligt de ursprungliga planerna skulle ha öppnats 30 juni, nu blir ytterligare försenad.  Man har stött på tidigare okända problem som måste åtgärdas innan bron kan öppnas igen. Tidigast vecka 33, dvs i mitten av augusti, beräknar man kunna öppna bron igen. Det kan i så fall bli i samma vecka som man släpper på trafiken längs Östergatan där det pågår ett omfattande arbete med att bygga en rondell. Men osvuret är kanske bäst för vem vet om det bygget blir klart i tid?  //

5 kommentarer:

 1. Hej Gunnar, nu när det blivit så mycket enklare att byta namn - ska vi inte då byta ut "Uddevalla" till VILLERVALLA eller.....

  SvaraRadera
 2. Alltid lätt att raljera när man själv inte är involverad eller insatt i arbetet med bron. Oförutsedda händelser och problem under arbetets gång förekommer överallt.

  SvaraRadera
 3. Hej Klas! Vi kommer resa dit på Oddebollen 4-6/8. Är Östergatan stängd pga av rondellbygge? Ligger ju en del förläggningar runt omkring... Funderar också på om du har en "spaning" kring Oddebollen, typ deltagarrekord etc? Skicka gärna en länk om så är fallet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att bli fullständigt kaos med bussarna till Oddebollen. Det är kaos i trafiken redan nu.....

   Radera
 4. På tal om kaos...
  Det ska bli riktigt spännande att se hur det kommer att gå till i allén ut till Gutafsberg med den strypta bron där det inte går att mötas.

  SvaraRadera