2017-07-23

Räddningstjänsten bakom lås och bom

Räddningstjänsten Mitt Bohuslän har stora problem med brandstationen i Uddevalla. Golvet i vagnhallen är så dåligt att man inte vågar ha de största fordonen inomhus längre. För att ändå skydda fordonen har man byggt ett staket runt hela brandstationen.

Lite längre bort har man börjat bygga en ny provisorisk vagnhall framför portarna till den dåliga hallen för att senare kunna flytta in räddningsfordonen igen.

Men det är ändå en tillfällig lösning. Brandstationen är i så dåligt skick att en ny brandstation borde börja byggas omgående.

Staketet och grindarna blir för alla som kör förbi på Bastiongatan en fysisk påminnelse om problematiken. //

2 kommentarer:

  1. Jag tror allt mindre på att de folkvalda i kommunen är vuxna sitt uppdrag. Är de verkligen samhällsnyttiga att utföra de uppgifter de valts för? Underhåll av vägar, gator, kajer, hus, ja, brandstation, en förutseende politik till väljarnas bästa? Det verkar inte så och jag tror inte det. Ett annat styre borde omedelbart träda till och visa en distinktare ledning. Ett och annat fungerar naturligtvis, men andan i arbetet med kommunens välfärd måste bättre vara förankrad i folkets behov.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir säkert bättre med ett annat styre....Alliansen satt i 8 år och det hände ju mycket då.

      Radera