2017-02-27

Fyra miljoner visningar för Uddevallabloggen sedan 2007

Händelsevis råkade jag sitta vid datorn idag när jag fick se att räkneverket slog om till 4 miljoner visningar. Det är ganska många visningar det!! Det trodde jag ju aldrig när jag för tio år sedan satte igång att blogga. Den gången var det NU-sjukvården som var temat för dagen och blev så i flera år framåt.

Detta är det 5169:e inlägget jag skrivit. Men en del av dem har jag publicerat åt andra. Så vill du komma till tals i något ämne så bara skriv och skicka till mig. Och till skillnad på debattinlägg i papperstidningar så har du här mycket plats att skriva på. Och bilder förhöjer läsintresset.

Jag har inga planer på att trappa ner, snarare tvärtom. Den dagen jag lämnar jobbet på Gustafsberg kan jag ju lägga ännu mer tid på bloggen. Jag är förresten inne på mitt tionde år för Gustafsbergsstiftelsen. Vart har dessa år tagit vägen?

Nåväl, Uddevallabloggen lever vidare!  //

5 kommentarer:

 1. Grattis till ännu en mil(jon)stolpe i bloggens historia!
  Tack för att du delar med dig av för staden betydelsefulla inlägg.

  Lars Barkman

  SvaraRadera
 2. Visst är Uddevallabloggen fantastisk!Man skulle gärna velat haft alla inslag i bunden form till fromma för framtida historiker. Vårt nuvarande digitala lagringssystem blir snart stenålders! Gamla arkiv är "still going strong" trots alla överföringar till datorer.
  Maj-Britt Jonasson

  SvaraRadera
 3. Korpen med vänner2017-02-28 08:31

  Grattis! Imponerande! Gunnar tillhör de i Uddevallas historia som nått ut till flest. En fantastisk folkbildare. Vi är många som vill ge dig och bloggen ett pris. En dag hoppas vi att ditt namn pryder en park eller en gata. Det är du värd efter allt du har gjort och gör för Uddevalla. Stort tack!

  SvaraRadera
 4. Tack för intressant läsning om Uddevalla och inspiration till ett flertal nya geocacher på intressanta platser i stan. Nu senast stenen i trädet! ��

  SvaraRadera
 5. Gunnar ! Ingen direktör har gjort så mycket för at bevara Gustafsberg. Dina tio år har vari smycket värdefulla
  Inger Zetterberg Nilsson
  PS synd att du inte är direktör för Bodele

  SvaraRadera