2016-08-27

Ja, natten till idag, dvs Strandpromenadens 10-årsjubileumsdag, passade några vandaler på att fullkomligt i onödan slå sönder broräckena på bron över Bodelebäcken. Så himla meningslöst!  //

9 kommentarer:

 1. Björn Strömstedt2016-08-27 22:48

  Dessvärre inträffar mycket onödigt på staden Uddevalla.

  SvaraRadera
 2. Ja va är det för fel på våra medborgare? Kliar i fingrarna tydligen. Kan det kännas bättre efter att ha förstört och gjort detta?!
  "Uddevallabo"

  SvaraRadera
 3. Åh vad får de ur av detta att förstöra här. Har de inget annat att göra?Tycker de att det är roligt att förstöra. Eller mår de så dåligt så de måste ge sig på döda ting. Ja nåt fel är de.Frågan är vad är de som fattas dessa människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eftersom de verkar ha överskottsenergi och kanske aggression mot något så borde de söka upp ett gym och träna där istället. Fysträning är bevisat bra för både kropp och själ, och kan få individer med aggressioner och destruktiva beteenden att vända och må bättre, bli gladare och nöjdare med tillvaron, utan att behöva "roa sig" med meningslös skadegörelse!

   Synd bara att de flesta gymkort idag är så dyra för dagens ungdomar utan inkomst. Alla är ju inte roade av att sparka boll som annars inte är så dyrt.

   Radera
  2. Det finns sedan en tid ett förnämligt utomhusgym vid Bjursjön. Uddevallabor & besökare har fritt tillträde dygnet runt året om. Kanske behövs lite marknadsföring för att göra utomhusgymmet känt. Erik O, U-a.

   Radera
 4. Jag undrar vad som driver dessa människor till att förstöra saker?
  Så tragiskt
  Maj Britt

  SvaraRadera
 5. Fylla eller något ännu värre skulle jag tro.......

  SvaraRadera
 6. Detta upprepas titt som tätt att man sparkar på bron tills något räcke brakar sönder, vi som bor i närheten har lyckats stoppa en del vandaler genom att agera men vid detta tillfälle var vi tyvärr inte hemma i stugan. Har varit unga killar vid de andra tillfällena ...//Carina

  SvaraRadera