2015-11-16

Totalstopp vid Hästepallarna 17 november - 11 december

Från och med i morgon den 17 november stängs vägen förbi Hästepallarna helt. Går alltså inte att komma fram alls.

Det får stora konsekvenser på flera plan. På kommunens hemsida står det att man istället skall välja att köra över Bratteröd - Råsseröd  - Bräcke, en omväg på 12 km.

När det gäller busstrafiken mot Göteborg eller från Göteborg mot Uddevalla hänvisar man till Västtrafik, som har en urusel information (läs ingen alls) på sin hemsida. Går man in på Reseplaneraren så ser man dock att avgångarna från busshållplatserna Bodele, Kapellevägen, Kristinedal, Nytorp och Bratteröd Norra är inställda imorgon men om jag skall tro Reseplaneraren så går de på onsdag. Kan det stämma? Vi får avvakta och se! Klart är dock att det blir ett avbräck för restaurangerna på Gustafsberg - Lindesnäs. //

5 kommentarer:

 1. Ett tips är att köra en bra väg som går Kappele, Emaus till Gustafsbergs infart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ej genomfart,endast boende Kapelle o Höjentorp!

   Radera
 2. Tänk vad en avstängd vägbit kan skapa gnäll i Bloggvärlden. Kan man inte se vinster i att få berget säkrat så att det inte händer allvarliga olyckor ??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är märkligt. Men människan i allmänhet är väl av naturen gjord för att sträva efter bekväma förändringar till det bättre och snabbare hela tiden, och blir abrupt negativt påverkad så fort något går i den motsatta riktningen, om så bara för en kort tid.

   Om man ser lite längre bortom horisonten så brukar man kunna ha lättare att se positivt även på upprörande företeelser i vardagen.

   Mvh // Johan Falk

   Radera
 3. Första krocken idag,men säkert inte sista. Läs o lär trafikskyltarna! Emaus Höjentorp ej genomfart,endast mopeder

  SvaraRadera