2015-11-24

Blir du den tremiljonte besökaren på Uddevallabloggen?

1 mars 2014 slog sidvisningsräknaren här på Uddevallabloggen över till 2 000 000 klick. Jag hade då utlyst en tävling till den som kunde skicka mig en skärmdump där räknaren stod på just 2 000 000. Det skall inte gå att två personer lyckas med det samtidigt men det var just vad som hände. Håkan Bandgren och Michael Ljungberg skickade in varsin skärmdump med den mätarställningen och båda fick pris.

Nu gör jag om det hela. Du som lyckas skicka en skärmdump där räknaren står på 3 000 000 får priset. Kanske jag ändå lägger in den brasklappen att om det är mer än två personer som lyckas med det så kommer jag att lotta pristagarna. Men två pris blir det om jag får in minst två rätta skärmdumpar!

Nu ikväll så ser du att mätaren närmar sig. Det är bara 6 500 klick kvar så det hela kommer att inträffa någon av de närmaste dagarna.  Skicka din skärmdump till gunnar.klasson@gmail.com ! Lycka till!  //

4 kommentarer:

 1. Idag har du haft på räkneverket i 3139 dagar. Därav drar jag slutsatsen att jag har besökt din intressanta sajt ca 3500 gånger. Tack för all kunskap du delat med dig av.

  Det ingår i min nattningsritual att läsa din blogg så ibland får jag skjuta på tidpunkten för läggningen

  Tack säger Sven under den avlövade och regnvåta korkeken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sven! Jo du har sagt det tidigare och det är den främsta orsaken till att jag känner att jag måste prestera någonting innan jag själv går och lägger mig. Ha det bra under korkeken!

   Radera
 2. Den "tremiljonte besökaren" kan vara lite missvisande, eftersom det inte handlar om tre miljoner individuella besökande personer utan sidvisningar. Men det är lite oförskämt att märka ord, så jag ber om ursäkt på förhand, och vill också passa på att tacka för Uddevallas bästa och mest folkbildande blogg. Tack!

  SvaraRadera
 3. Jag tar inte någon notis om hur många som kollat. Jag tycker det är fantastiskt att skaran växer dag för dag. Grattis Gunnar, det är en bra grej

  SvaraRadera