2015-11-11

Storstryk och storseger i Agnebergshallen ikväll

Bilder Håkan Fredriksson

Ikväll var det återigen en dubbelmatch hemma i Agnebergshallen för Kroppskulturs båda A-lag. Damerna mötte GUIF/Eskilstuna och förlorade stort med 19 - 29. Egentligen fanns det inte så mycket positivt att rapportera om. Alldeles för många tekniska fel och ett försvarsspel som var alldeles ur slag. Ny för mig var 17-åriga Julia Walstern på bilden. Hon tar redan för sig och har ett imponerande skott. Bäst i Kropps var annars flyfotade Sara Arvidsson som inledde matchen i stor stil med sina fem mål. Nej glöm matchen så fort som möjligt!
Nej då var det roligare att se herrarnas match. De kom till spel i serieledning med sex raka segrar. Och ikväll kom den sjunde mot Hisingen/Torslanda med 29 - 21. Det riktigt lyser av sjävförtroende i laget och alla spelar bra. Henrik Erlandsson på bilden fick pris för bäste man i hemmalaget.
Och jag hade inte protesterat om målvakten Samuel Johannesson fått det. Han tog många svåra skott med till synes enkla medel.  Filip Börjesson gjorde också en berömvärd insats.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar