2014-10-10

Arbetena i Hasselbacken

Nu ser man för första gången att de pågående arbetena med att bygga den "spanska trappan" närmar sig. Nu bygger man en ny mur som innebär att Bäveån tillfälligt måste delas av med en 110 meter lång järnspont för att torrlägga en arbetsyta längs muren.  //

4 kommentarer:

 1. Vem vill gå ner till ett träsk? Stenarna förstörde ån. Saknar den harmoniska vattenspegeln. Uddevalla centrum sjunker som en sten.

  SvaraRadera
 2. Förfärligt att vår fina stad förstöres på detta sätt. Hasselbacken denna fina oas för alla. Bäveån som bombarderats med kullerstenar. Man vägrar tro att det är sant, bara en tillfällighet och att de snart skall förflyttas där de hör hemma. Förstärkningarna, är de till för elefanter eller långtradartrafik till Uddevalla Energi, vid Strömberget ?. Klädsamt om transporterna uppströms kan ske med båt i sådant fall.

  SvaraRadera
 3. Usch vad ni klagar. Stenarna i ån är fina och de förstör ingenting. Det här ändå inte varit nån vattenspegel i den delen av ån.
  Som bonus blir det ibland ett trivsamt forssus tack vare stenarna. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det blev ett stort lyft med stenarna i vattnet. Trappan ned till vattnet kommer troligen locka många till Hasselbacken då det blir fint att sitta där.

  SvaraRadera