2014-03-23

Fin tavla

Igår när jag var i en lokal i Uddevalla och höll föredrag fick jag syn på den här tavlan. Frågan är vad vi ser på vi ser på bilden, vem konstnären är och var den hänger?  //

7 kommentarer:

 1. Måste vara en del av Västerlånggatan med Norrtullsgatan till vänster med Högströms hus och Hälsokostaffären ( Sivik ? ) till höger. I bakgrunden hotell Carlia och Klocktornet syns. Kålgårdsberget bakom Carlia.
  P-O A

  SvaraRadera
 2. Från Västerlånggatan med Carlia rakt fram. Frimodigs är väl det bruna huset i höger hörn. Var den hänger eller vem som målat har jag ingen om.

  SvaraRadera
 3. Eskil Karnå?/UllaK

  SvaraRadera
 4. Säger samma som ovan. Fin tavla tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Bagges gränd

  SvaraRadera
 6. Från Västerlånggatan mot Carlia , Men ett litet fel vill jag påstå eftersom det kör en bil in på Bagges Gränd och där tror jag aldrig att det gjorde. Det ser nästan ut som om Bagges Gränd är en gata mitt i bild. Annars en fin bild.

  SvaraRadera
 7. Karin Frankenberg har skickat en länk till en blogg:

  Höger gata är Lilla Norrgatan med Hälsokostaffären i h hörna mot Västerlånggatan och Frimodigs i det lilla bruna huset mitt emot. Mitt i bilden är Bagges gränd och gatan till höger Norrtullsgatan med Högströms hus med Good Yearskylten på taket. Gatan framför är Västerlånggatan.
  Karin Frankenberg

  SvaraRadera