2013-05-10

Stulen skulptur - har någon sett den eller tjuven?


Insänt av Björn Strömstedt:

"Hej Gunnar
Ref till vårt samtal, tacksamt om Du kan lägga ut bifogade bild av vår staty på Uddevallabloggen och gärna på fler offentliga media. Statyn är David, Yolanda och mig mycket varm om hjärtat och vi vill gärna ha den tillbaka liksom allt annat som stjäls från oss. Bifogar foto på vår staty.
David på SAA www.saa.edu.ph och Yolanda på AqU www.aq.edu.ph som svenska studenter studerar i Legazpi city RP, de kommer hem till Uddevalla den 20 maj för kort sommarlov.
Oförtjänta händelser på Fastigheterna Trålaren 15 Göteborgsvägen 50, upprepades i natt. Förra gången vår staty stals den stals den 5 augusti 2012 fick vi med hjälp av en grannes som sett vem/vilka soma stal statyn, personal på Bohusgården och Thomas Lööws hjälp tillbaka statyn. 
 
När vår hyresgäst på nb. Yvonne Bohström fd. chef passenheten Västra Götaland, 0708 655 741 i morse kom ut på altanen upptäcker hon att vår staty är försvunnen. Yvonne har gjort polisanmälan. (K 73315-13).
Igår em satt vi båda på altanen vid ca 17-18 stannade en dam i drygt 50 års åldern utanför, (verkade vara på väg till strandpromenaden), sa något om statyn, jag hörde inte exakt vad hon först sa då en bil passerade, sen hörde jag - är den av koppar, jag svarade vet ej, kanske cement och så gick damen vidare. (Talade svenska utan brytning, hade en vit plåsterlapp täckande hela överläppen var ljushårig.
Tack på förhand
Bästa hälsningar
Björn Strömstedt
072 250 82 88
Facebook Björn, Björn Strömstedt,
David och Yolanda. David Hans Eric Stromstedt"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar