2013-02-10

Rätt om bilden på Murcotappen

(Foto Christina Piironen)

Den här bilden har jag visat på Uddevallabloggen tidigare. Dock hade jag då en del oklarheter om bildens ursprung. Det är Christina Piironen som tagit bilden. Nu bor hon i Finland men hon bodde på Sunnanvindsvägen 10 under åren 1964-1972.

Forden köpte hennes pappa Kurt av en dansk som hon tror hette Rasmussen, som hade bilverkstad på Katrinedal. Pappa Kurt jobbade där på FKAB.

Den här bilden har jag fått med ytterligare en bild på Forden och med Christina till höger.  //

2 kommentarer:

  1. OBS Det är min mor Lary Piironen till höger!!!

    SvaraRadera
  2. Vill ännu korrigera att det är min mor Lary Piironen som finns till höger på kortet. Jag har inte förbjudit utdelning av kortet men jag vill se de rätta uppgifterna om vem som äger och vem som tagit kortet och vem som finns på kortet. Tackar på förhand! Mvh dottern Christina Piironen obs. jag finns på FB om du vill veta vem jag är!

    SvaraRadera